Η Ένωση των Μεταφραστών και Διερμηνέων («Association des Traducteurs et Interprètes») περήφανα σας παρουσιάζει τις επί του παρόνοτος ενασχολήσεις της.

Λέσχη Γλωσσολογίας «Paroles libres» (Club linguistique «Paroles libres»)

Καλώς ήλθατε στην καινούρια μας λέσχη γλωσσολογίας «Paroles libres». Για όλους όσους επιθυμούν να μάθουν μία καινούρια γλώσσα, να είναι ικανοί να χειριστούν μία γλώσσα που έχουν ήδη διδαχθεί, να βελτιώσουν το επίπεδό τους, να μεταφράσουν κείμενα, να εκφραστούν πάνω σε διάφορα θέματα, να εκφράσουν τη γνώμη τους, να κάνουν καινούργιες γνωριμίες, να μοιραστούν την τέχνη τους, να περάσουν ευχάριστα το χρόνο τους, να βρουν μία πραγματική ομάδα και υποστήριξη, να βγουν παρέα… ελάτε γρήγορα μαζί μας!

Η νέα λέσχη είναι ανοιχτή σε όλες τις ιδέες και πρωτοβουλίες. Σε εμάς, θα έχετε τη δυνατότητα να συνομιλήσετε με φυσικούς ομιλητές της γλώσσας που επιθυμείτε, προσφέροντας σε αντάλλαγμα συζητήσεις στη δική σας μητρική γλώσσα.

Επιπλέον, μπορείτε εσείς οι ίδιοι να διαλέξετε τα θέματα προς συζήτηση που σας ενδιαφέρουν περισσότερο. Κατ’αυτόν τον τρόπο, γίνεστε ταυτόχρονα διδάσκων και διδασκόμενος. Οι καθηγητές ξένων γλωσσών θα συναντήσουν τους μελλοντικούς τους μαθητές.

Περαιτέρω, διοργανώνουμε βραδιές με θεματολογία, επισκέψεις στο Παρίσι, περίπατους, εκθέσεις και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Μπορείτε να περάσετε μέρες ολόκληρες στη λέσχη μας. Ελάτε μαζί μας, ο λόγος είναι ελεύθερος!

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση clublinguistique@gmail.com.

Όσοι ενδιαφέρεστε, παρακαλείστε να αφήσετε τα στοιχεία σας: ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, email, τη γλώσσα την οποία ομιλείτε, τη γλώσσα την οποία θέλετε να μάθετε, τα ενδιαφέροντά σας, τη διαθεσιμότητά σας.

Ιστοσελίδα της λέσχης γλωσσολογίας «Paroles Libres»

Σχολή γλωσσολογίας «Arc-En-Ciel» (École linguistique « Arc-En-Ciel »)

Σκοπός της εταιρείας είναι η διάδοση της γαλλικής γλώσσας, καθώς και άλλων γλωσσών της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και άλλων ηπείρων.

Οι τρεις κύριοι στόχοι της, είναι να:

  • Προτείνει μαθήματα γαλλικής, καθώς και άλλων γλωσσών της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και άλλων ηπείρων, ανοιχτά στο ευρύ κοινό.

  • Διαδώσει σε ευρύτερα πλαίσια τη γαλλική κουλτούρα, καθώς και την κουλτούρα άλλων χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και του υπόλοιπου κόσμου.

  • Προωθήσει το σεβασμό, την πολυπολιτισμικότητα, την ανταλλαγή, τη συνύπαρξη, την αλληλεγγύη και την καινοτομία.

Ιστοσελίδα της σχολής γλωσσολογίας «ArcenCiel»