Οι Μεταφραστές της Γαλλίας ενώμενοι στα πλαίσια μίας εταιρείας, παρέχουν γραπτές μεταφράσεις, αλλά και διερμηνείες, σε περισσότερες από 30 γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων γλωσσών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Πολωνικά, Ρουμάνικα, Σέρβικα, Κροάτικα, κ.ά.), του μετασοβιετικού χώρου (Ρώσικα, Ουκρανικά, Λευκορωσικά, Γεωργιανά, Αρμένικα, Καζακικά, Κιργιζικά, Ουζμπεκικά, κ.ά.), καθώς και της Ασίας και της Αφρικής (Κινέζικα, Βιετναμέζικα, Κορεάτικα, Ινδικά, Μπενγκάλι, Φαρσί, Τούρκικα, Αραβικά, Εβραϊκά, κ.ά.).

Διοργανώνουμε μαθήματα εκμάθησης για την πλειονότητα των προαναφερθέντων γλωσσών.

Στείλτε μας τα προς μετάφραση έγγραφά σας, επικοινωνόντας απευθείας μαζί μας μέσω ταχυδρομείου ή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (email). Μπορείτε, επίσης, να καταθέσετε τα έγγραφά σας στις εγκαταστάσεις μας, ή ακόμη, σε ένα προκαθορισμένο μέρος, σε περίπτωση που αδυνατείτε να μετακινηθείτε.

Οι δραστηριότητές μας σχετίζονται άμεσα με αρκετές πτυχές του καθημερινού βίου, όπου η γνώση γλωσσών κρίνεται απαραίτητη.

Προσφέρουμε γραπτή και προφορική υποστήριξη για διοικητικές διαδικασίες, για επισκέψεις σε γιατρούς, δικηγόρους ή σε κοινωνικές υπηρεσίες, για τη σύσταση και εγγραφή εταιρειών, για αγορές ακινήτων, το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών, κ.τ.λ. Συντάσσουμε κείμενα και απαραίτητες αιτήσεις, ενώ μεταφράζουμε τα δεδομένα, τις πληροφορίες και τα απαραίτητα νομικά έγγραφα για τέτοιου είδους ενέργειες.

Εργαζόμαστε υπέρ της επαναπροσέγγισης των πολιτισμών (συνέδρια, εκθέσεις, συναυλίες, φεστιβάλ, κ.ά.).

Προωθούμε την κοινωνική, επαγγελματική αλλά και πολιτισμική ένταξη των ανθρώπων.

Προσφέρουμε περιόδους πρακτικής άσκησης. Συνεργαζόμαστε πρόθυμα με ιδιώτες και με εταιρείες. Εξετάζουμε τις αιτήσεις σας, για την ένταξή σας ως μέλος στην εταιρεία μας, στον τομέα που σας ενδιαφέρει.

betheme70wplk